Inima Bucovinei – pensiune cu pasiune

Bucovina înseamnă pădure, codrii seculari, aer proaspăt, nemilos de proaspăt pentru orășeni ușor blazați, de multe ori epuizați, așa, ca noi. Bucovina înseamnă multe alte lucruri, dar și locul unde fugim din când în când, să ne regăsim, să ne odihnim și să ne bucurăm de o bogăție spirituală și naturală unică.

Avem nevoie de o bază din care să explorăm acest teritoriu generos, încărcat de semnificație –  un loc tihnit, dar suficient de complex încât să ne satisfacă orice poftă. La limita pădurii și în Inima Bucovinei am găsit baza perfectă – din comfort și complet refăcuți, vom porni în explorările noastre, în ținuturile misterioase promise de codrul fascinant ce străjuiește această pensiune.

Orice pensiune, hotel, casă de vacanță cu suflet are o trăsătură aparte, un “ceva” care o definește. Să te trezești dimineața și să ai surpriza unui câmp înflorit, sub fereastră, care îți poartă privirea departe, neperturbată; să te lași furat de imaginea trunchiurilor de molid falnice, străjeri din povestiri istorice, din pădurea de lângă tine; să poți asculta istoriile locurilor în care tocmai ai poposit – așa începe vacanța perfectă.

Autor articol: Alexandra Albu

$ s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *