Hilde`s Residence – Reședința bunului gust

Până la urmă, care este esența zilelor noastre libere? Care este starea pe care o căutăm altundeva decât acasă? Am dori să stăm fără grijă, într-un loc în care să ne simțim la fel de relaxați ca acasă, o atmosferă caldă, învăluitoare, să ne vindece toată oboseala acumulată în luni bune de muncă.

Comfort, eleganță, bun gust desăvârșit și ospitalitate simplă și caldă – aceasta este starea de bine pe care am găsit-o la Hilde`s Residence,  „o mica, dar foarte cocheta pensiune din inima Bucovinei”.    O pensiune cu inima deschisă, am spune noi, unde grija pentru cele mai mici detalii este principală, un „acasă” ce poartă mai departe povestea unei familii și povestea unei vieți bogate și împlinite.

Pornind de la casa bătrânească a familiei și înglobând-o ca pe o inimă, Hilde`s Residence a devenit o pensiune completă, respectând conceptul boutique hotel, ce oferă o experiență de o calitate rară, rafinată. Cu sufletul  hrănit de tradiție, de rădăcini puternice, această reședință își primește musafirii ca pe noi membri în familie.

Autor articol: Alexandra Albu

Adresa pensiunii Hilde`s Residence: Strada Șipotului 2, Gura Humorului.

$ s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *