Biserica „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din Reuseni

Pentru o explorare optimă în turul virtual, activați „Fullscreen” cu butonul [ ] din colțul dreapta jos și ascundeți meniul cu săgeata din colțul stânga sus. Click aici pentru varianta iOS (iPhone/Ipad) Biserica „Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul“ din Reuseni este un lăcaș de cult ortodox situat în satul Reuseni (comuna Udești), la o distanță […]

Tur virtual interactiv 3D

Pentru o explorare optimă în turul virtual, activați „Fullscreen” cu butonul [ ] din colțul dreapta jos și ascundeți meniul cu săgeata din colțul stânga sus.

Biserica „Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul“ din Reuseni este un lăcaș de cult ortodox situat în satul Reuseni (comuna Udești), la o distanță de aproximativ 15 km sud-est de municipiul Suceava. Această biserică este considerată a fi ultima ctitorie a lui Ștefan cel Mare și Sfânt (1457-1504), fiind construită în perioada 1503-1504.

Ansamblul bisericii „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din Reuseni a fost inclus pe Lista monumentelor istorice din județul Suceava din anul 2015. Codul de clasificare al ansamblului este SV-II-a-A-05631.

LOCALIZARE

Sat Reuseni, Comuna Udești, jud. Suceava
Google Maps

PROGRAM DE VIZITARE

ACCES

Distribuie acestă pagină: