Castigatorii concursului
Felicitari tuturor participantilor pentru preparatele gustoase, pentru efortul depus, curajul si priceperea dovedite! Ne dorim sa va avem alaturi si la editiile viitoare.
![DSC_0301](https://descoperanordest.ro/wp-content/uploads/2016/08/DSC_0301-5.jpg)
TROFEUL CONCURSULUI
Felicitari Nathalie Alistar, de la Pensiunea Bia Papadia - castigatoarea Trofeului Heritage Flavours Day!
Nathalie a gatit hribi cu smantana - dupa o reteta reinterpretata de ea.
![](https://descoperanordest.ro/wp-content/uploads/2016/08/DSC_0286.jpg)
LOCUL I - Preparate
Felicitari Nicolae Strugaru, castigatorul Premiului I, la categoria preparate, cu un preparat pe care el l-a numit "Veselia naturii".
![](https://descoperanordest.ro/wp-content/uploads/2016/08/DSC_0008.jpg)
LOCUL II - Preparate
Premiul al doilea, la categoria preparate, a fost castigat de doamna Maria Marc, chef la Central Plaza Hotel.
![DSC_0274](https://descoperanordest.ro/wp-content/uploads/2016/08/DSC_0274-1.jpg)
LOCUL III - Preparate
Castigatorii premiului III, la categoria preparate, echipa Colegiului Tehnic "Ion Creanga", din Targu Neamt, care au prezentat impletituri din aluat dospit, dupa o maniera specific moldoveneasca de preparare.
![](https://descoperanordest.ro/wp-content/uploads/2016/08/DSC_0270.jpg)
LOCUL I - Produse
Primul loc la categoria produse a fost câștigat de dl. Viorel Șvabu cu al său Cașcaval de Săveni. Gustul inedit, cu arome de plante medicinale și de flori de câmp, după o rețetă secretă transmisă de la o generație la alta, i-a cucerit pe membrii juriului.
![](https://descoperanordest.ro/wp-content/uploads/2016/08/DSC_0257.jpg)
LOCUL II - Produse
Premiul doi la această categorie a fost câștigat de dna. Valentina Lungu cu o deosebită rețetă pentru zacusca de pește.
![](https://descoperanordest.ro/wp-content/uploads/2016/08/DSC_0249.jpg)
LOCUL III - Produse
Locul trei i-a revenit echipei Fundației Solidaritate și Speranță, filiala Săvinești, pentru un dulce binemeritat: dulceață de trandafiri și sirop de mentă cu lavandă.