Castigatorii concursului
Felicitari tuturor participantilor pentru preparatele gustoase, pentru efortul depus, curajul si priceperea dovedite! Ne dorim sa va avem alaturi si la editiile viitoare.
TROFEUL CONCURSULUI
Felicitari Nathalie Alistar, de la Pensiunea Bia Papadia - castigatoarea Trofeului Heritage Flavours Day!
Nathalie a gatit hribi cu smantana - dupa o reteta reinterpretata de ea.
LOCUL I - Preparate
Felicitari Nicolae Strugaru, castigatorul Premiului I, la categoria preparate, cu un preparat pe care el l-a numit "Veselia naturii".
LOCUL II - Preparate
Premiul al doilea, la categoria preparate, a fost castigat de doamna Maria Marc, chef la Central Plaza Hotel.
LOCUL III - Preparate
Castigatorii premiului III, la categoria preparate, echipa Colegiului Tehnic "Ion Creanga", din Targu Neamt, care au prezentat impletituri din aluat dospit, dupa o maniera specific moldoveneasca de preparare.
LOCUL I - Produse
Primul loc la categoria produse a fost câștigat de dl. Viorel Șvabu cu al său Cașcaval de Săveni. Gustul inedit, cu arome de plante medicinale și de flori de câmp, după o rețetă secretă transmisă de la o generație la alta, i-a cucerit pe membrii juriului.
LOCUL II - Produse
Premiul doi la această categorie a fost câștigat de dna. Valentina Lungu cu o deosebită rețetă pentru zacusca de pește.
LOCUL III - Produse
Locul trei i-a revenit echipei Fundației Solidaritate și Speranță, filiala Săvinești, pentru un dulce binemeritat: dulceață de trandafiri și sirop de mentă cu lavandă.