Evenimentele cele mai importante in Nord Est sunt:  
"Pentru putine popoare se gaseste un tinut relativ mic ca acesta in care sa se cuprinda atata frumusete, atata bogatie de astazi si amintiri din trecut asa de imbelsugate, de indepartate si sfinte". – Nicolae Iorga
Palatul Culturii, cu cele 365 de camere ale sale, recunoscut ca efigie a oraşului Iaşi, a fost construit în stil neogotic şi a reprezentat una din ultimele expresii ale romantismului în arhitectura oficială. In luna aprilie se deschid portile acestui minunat palat care va fi deshis publicului dupa o perioada indelungata in care s-au executat lucrari de restaurare complexe ce vor scoate la iveala splendoarea cladirii construite in secolul al XIX-lea.
În Suceava se află cel mai mare ou tradițional de Paște din lume, amplasat la intrarea în Muzeul Satului Bucovinean, din localitatea Vama, judetul Suceava.
In mod spontan, lacul de acumulare de la Batca Doamnei a devenit o oaza prolifica pentru lebede. In numar tot mai mare, acestea pot fi urmarite, admirate, fotografiate. Fara sa exageram, putem spune ca Piatra Neamtul a devenit un loc exotic intr-un mod neasteptat.
Personalitati simbolice pentru cultura romaneasca sunt marca a judetului Botosani. Nume cu rasunet precum: Eminescu, Enescu, Iorga sunt legate de aceste meleaguri ce va vor fermeca cu povestile lor.
  Aici aveti toate evenimentele viitoare  

iunie, 2024