Concursul de gastronomie – Heritage Flavours Day

Concursul de gastronomie al Festivalului "Picnic cu scofeturi moldovenesti" a acordat premiul cel mare in valoare de 2600 lei si inca sase premii in valoarea de 7500 lei.

Castigatorii concursului

Felicitari tuturor participantilor pentru preparatele gustoase, pentru efortul depus, curajul si priceperea dovedite! Ne dorim sa va avem alaturi si la editiile viitoare.

TROFEUL CONCURSULUI

Felicitari Nathalie Alistar, de la Pensiunea Bia Papadia - castigatoarea Trofeului Heritage Flavours Day!
Nathalie a gatit hribi cu smantana - dupa o reteta reinterpretata de ea.

LOCUL I - Preparate

Felicitari Nicolae Strugaru, castigatorul Premiului I, la categoria preparate, cu un preparat pe care el l-a numit "Veselia naturii".

LOCUL II - Preparate

Premiul al doilea, la categoria preparate, a fost castigat de doamna Maria Marc, chef la Central Plaza Hotel.

LOCUL III - Preparate

Castigatorii premiului III, la categoria preparate, echipa Colegiului Tehnic "Ion Creanga", din Targu Neamt, care au prezentat impletituri din aluat dospit, dupa o maniera specific moldoveneasca de preparare.

LOCUL I - Produse

Primul loc la categoria produse a fost câștigat de dl. Viorel Șvabu cu  al său Cașcaval de Săveni. Gustul inedit, cu arome de plante medicinale și de flori de câmp, după o rețetă secretă transmisă de la o generație la alta, i-a cucerit pe membrii juriului.

LOCUL II - Produse

Premiul doi la această categorie a fost câștigat de dna. Valentina Lungu cu o deosebită rețetă pentru zacusca de pește.

LOCUL III - Produse

Locul trei i-a revenit echipei Fundației Solidaritate și Speranță, filiala Săvinești, pentru un dulce binemeritat: dulceață de trandafiri și sirop de mentă cu lavandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *